dimarts, 26 d’abril del 2011

LA PITJOR CÁTASTROFE MUNDIAL

Durant la setmana passada el Marc, el nostre professor de blogger, ens va estar posant un vídeo de la catàstrofe de Chernobyl que va passar fa 25 anys.



En el vídeo es podia observar tot allò que afectava a la població del seu voltant de la central de Chernobyl. Hi havia molta gent que estava molt espantada i volia anar a veure que havia passat a l'accident. Hores desprès veien a la seva pell el bronzejat nuclear. Poc a poc els hi queia la pell a troços i es desprenien de parts del seu cos. Van tenir moltes malalties al llarg del temps. El govern va voler desallotjar a tota la població, però , ja era massa tard, els habitants ja van ser afectats per la radioactivitat de la central nuclear. Van morir 600.000 persones aproximadament, va ser una catàstrofe mundial en la qual encara ens veiem afectats. Ningú es pot apropar a menys de 30 kilòmetres de la zona de la central nuclear.

Tot aquesta radioactivitat no desapareixerà fins dins de 24.000 anys.



Aquestes serien unes de les imatges de persones afectades per aquest fet:






Aquest tema es molt interessant ja que s'ha de saber arreu del món. Va ser molt pitjor que el del Japó. Pero fa molta llastima que a Chernobyl fos afectada d'aquesta manera per culpa d'unes proves de seguretat.

Atentament : Judit Gómez Morales

1 comentari: