dijous, 26 de maig del 2011

La spanish revolution

Actualment, estem vivint una revolució en contra de tots els polítics. El passat diumenge 15 de maig a més de 50 ciutats espanyoles es va organitzar una manifestació per protestar contra els que tenen el poder.


S'han sumat més de 200 micra sociacions de tot tipus. I s'ha fet conèixer gràcies al boca a boca ja les xarxes socials, els medis de comunicació mes vistos no ho volen ensenyar. Així que tot tipus de persones ha sortit al carrer i s'han manifestat en contra dels polítics. Estan farts d'ells, o senten que els representen i que s'han cansat que ni escoltin a la població.
És una gran revolució en el nostre país i que ha arribat fins a les xarxes socials com Twitter amb Trending Topic com # spanishrevolution I, estan acampats a la Puerta del Sol de Madrid, a la Plaça de Catalunya de Barcelona i moltes mes ciutats espanyoles. La gent diu que la joventut d’avui en dia som NINI. Uns dels lemes de aquestes persones és: “ NO SOMOS MERCANCIA EN MANOS DE POLÍTICOS Y BARQUEROS ”.


Eduard un noi de 19 anys Madrid ens a parlat sobre tot això, ell es un portaveu de la Puerta del Sol de Madrid. Ens a dit que en un dia s’han ajuntat unes 15.000 persones. Estan acampats a la plaça amb carpes i es queden allà a dormir gent de totes les edats i ens els recursos basics la gent està ajudant molt i aporta menjar voluntàriament, també estan creant comissions de treball que també ajuden amb tot això i també venen samarretes, xapes i altres coses. Els acampats estan molt bé organitzats. La comunitat de Madrid a tallat la Web Cam que hi ha durant tot l'any a la Puerta del Sol perquè la gent no pugui veure tot el que esta passant. La policia en la manifestació va actuar malament, van detenir a 24 persones i van haver-hi ferits.

Conseller d'Interior de la Generalitat, Felip Puig, ha demanat als 'indignats' "de bona fe" acampats a Barcelona que surtin aquest cap de setmana de la plaça Catalunya per evitar aldarulls per la celebració de la possible victòria del FC Barcelona a la Champions League aquest dissabte a la nit.
aquí teniu algunes imatges de diferents llocs de el pais en la Spanish revolution:


















Encara no sabem com acabarà tot això però nosaltres estem a favor de tot, ja era hora de que els joves es revelessin així que ànims a tots!
I vosaltres que opineu de tot això?
Fins un altre!
Laia i Judit:)

3 comentaris:

  1. Gran Article d'informació sobre un tema de ma més important actualitat. Sens dubte les protestes no han sigut fetes per ninis i la organització es impecable.

    El Govern de la Generalitat no sap com reaccionar a aquest moviment aixi que l'unic que fa es dir una mica que poden ser accident colateral de la furia dels mossos d'escuadra.

    Ja veurem com es porta aquesta manifest per la democracia Real.

    Josep Muñoz

    ResponElimina
  2. mooooltisimes gracies per la teva opinió Josep:)
    un petonet moooolt fort :***
    fins un altre Triguero <3!
    Laieta:)

    ResponElimina